FAQ
Heeft u een vraag? Kijk hieronder of uw antwoord erbij staat.
Stel anders uw vraag via het contact-formulier.

Algemeen
ShowWaar is deze site voor bedoeld?
Deze site is bedoeld voor iedereen die E-tickets en/of producten wil verkopen. De site is eenvoudig opgezet zodat iedereen een webshop kan beginnen.

ShowWat zijn de kosten?
Een account aanmaken is geheel gratis. U betaald geen abonnementskosten en geen opstartkosten. Voor het gebruik van deze dienst hoeft u niets te betalen.
Een overzicht van onze tarieven kunt u hier bekijken.

ShowWat is Sisow?
Wanneer een betalingen voldaan wordt, geschied door een derde partij. Deze partij heet Sisow. Dit is een gerenommeerde Payment service provider in Nederland. Deze partij handelt uitsluitend de betalingen van QTickets.nl af.

Shop
ShowWaar staat mijn webwinkel?
Deze kun je vinden bij de instellingen van je websites.

ShowHoe krijg ik mijn webshop in mijn eigen site?
Dit kun je doen door op je eigen site een link te plaatsen naar de webshop. De link is te vinden bij de instellingen van je websites.
Je kunt het toepassen in een "frame", "iframe" of "popup".

ShowWat mag ik allemaal verkopen?
Je mag alle legale producten verkopen. Illegale producten zijn niet toegestaan (Denk bijv. aan drugs, tabak, medicijnen, wapens, alcoholische drank, enz).

Voor E-tickets is het alleen toegestaan om tickets te verkopen die in eigen beheer zijn. Illegale doorverkoop is niet toegestaan.

Alle webshops worden regelmatig gecontroleerd op inhoud. Bij onrechtmatig gebruik van de webshop zullen er sancties genomen worden.

Transacties
ShowWelke betaalmethode zijn er?
Als u een account heeft aangemaakt heeft u in uw webshop beschikking over Ideal, Creditcard, Paypal, overboekingen, MisterCash en Sofort. Deze betaalmethode zijn geheel gratis tot uw beschikking.

Uitbetalingen
ShowWanneer wordt ik uitbetaald?
U wordt per maand uitbetaald. Uitbetalingen kunnen pas worden geschied na ontvangst van het getekende contract, kopie paspoort en kopie bankafschrift. Tevens dient de houder van de rekening woonachtig te zijn in Nederland en een giro- of bankrekening te hebben in dit land.


Get in touch

Email

info@qtickets.nl

Adres

Afrikalaan 4, Drunen


Ben je je tickets kwijt in je mailbox? Zoek hier je tickets.